algemene voorwaarden

Ingebrachte items worden door ons bekeken en geselecteerd.

De artikelen worden door ons geprijsd, geen zorgen.. wij hanteren realistische maar vaste prijzen en voor de echte Prada's maken we een ander prijskaartje.

Alle ingebrachte items worden voorzien van een label met daarop een code, maat en prijs. 

De code correspondeert met de inbrenger in ons klantensysteem. 

Tijdens de verkoop van een item, wanneer de code wordt ingevoerd, zullen de gegevens direct worden geregistreerd en wordt de opbrengst voor de inbrenger tensminste aan het einde van de dag bijgeschreven in het klantensysteem bijbehorend aan de betreffende inbrenger van dit item.  

Elk verkocht artikel levert je 40% op van de verkoopprijs.

Het opgebouwde tegoed kun je ophalen in de winkel, liever digitaal? dat is ook geen probleem! dan maken we het aan je over. (De uitbetaling kan dus zowel contant worden uitbetaald als worden overgemaakt op je rekening).

De prijzen zijn niet discutabel en zullen ook niet zonder overleg worden aangepast. 

Wanneer een item toch niet in goede conditie blijkt zullen wij contact opnemen met de inbrenger voor overleg of bewaren wij de items in het magazijn tot een volgend contact.

Elk ingebracht artikel wordt voor 6 weken in de winkel gepresenteerd, na 6 weken kunnen niet verkochte artikelen worden opgehaald.

We bespreken deze voorwaarden met iedere inbrenger en je krijgt tenminste 3 dagen voor het einde van deze 6 weken een reminder via een WhatsApp bericht. (tenzij anders overeengekomen)

U kunt na deze reminder tot 3 dagen na de 6 weken presentatie niet verkochte spullen weer ophalen.

Artikelen die na 3 dagen (ophaaltermijn) niet zijn opgehaald komen te vervallen aan de winkel, deze artikelen worden dan gedurende 1 week tegen een gereduceerd tarief aangeboden. 

De daarna niet verkochte items worden gedoneerd aan kledingbank Maxima of een ander goed doel.

Als Royce een korting of ander voordeel aanbiedt dan zal deze verrekend worden met het percentage bedoeld voor de winkel en niet met de 40% opbrengst voor u.

Royce is niet aansprakelijk voor schade door diefstal of vernieling. Schade anderzins aangebracht door klanten zal worden besproken met de inbrenger. Hiervoor is redelijkerwijs een dervingvergoeding mogelijk.